torsdag 9 december 2010

Stad i kris?













Stad i kris?

Min kompis Christer ringde häromkvällen mer upprörd än vanligt. Han hade haft ett snack med en P-vakt eller rättare sagt en väktare som var ute och hjälpte staden med att dra in pengar i en förtäckt skatt.




Christer reagerade också för att en väktarebil kör runt och lappar bilar som absolut inte stör något annat än P-bolagen.










En P-Malmöbil. P-Malmö tar till alla resurser för att jävlas med oskyldiga människor.
600 kronor kostar det att stå
när det inte städas.
(borde det inte framgå att denna bil tjänstgör åt P-Malmö?)






Nu var det inte så att Christer åkte på P-böter för hans bil stod på en annan gata. Christer hade från sitt fönster sett hur väktaren gick från bil till bil och lappade dessa vilket gjorde Christer mycket upprörd. I och för sig så var det "städning" denna kväll.

Christers reaktion och upprördhet grundade sig på att någon städning näppeligen kunde genomföras. Väktaren som lappade bilar för fullt höll med om detta med städning men menade att det skulle kanske röjas snö.
"Här röjer man aldrig snö" svarade Christer och det ser man på bilderna att detta ägde sin riktighet denna kväll.














Helsingborgsgatan Malmö























Att ge sig ut och leta Parkering en sådan här kväll känns meningslöst tycker man men detta finns absolut ingen förståelse för från Kommunens sida.





Någon snöröjning var det aldrig tal om och om detta varit aktuellt så borde det gjorts för ett antal dagar sedan.





Krutmeijersgatan 17 januari 2007.

Kommunens och P-bolagens skräcksenario. Inte en felparkerad bil inte en krona i kassan. Finns det inte någon hygglig fan som kan parkera fel?























 Jag har i några tidigare bloggar tagit upp detta med P-elände, sept och oktober i år. Jag noterar att det ständigt finns insändare i våra dagstidningar som känner sig mer eller mindre förföljda. Tidningsredaktionerna har gett upp det är inte lönt att skriva om detta elände för det tar aldrig slut säger man med en samstämmig suck.


Nu till något trevligare

Ni kanske undrar om länken längs upp på sidan. Denna länk leder Er till Amelits öde ute på Atlanten där den kämpar mot hundratals andra segelbåtar i ett Atlantrace. Om några dagar så når segelbåten målet så missa inte segelbåt nr 62:s sista etapp. Ombord är vännen Christer Birgersson och Skepparn Kaj Liljebladh med hustru.


Gå även in på http://www.amelit.se/


Själv skall jag och Anne-Marie ge oss av i morgon fredag till Rostock för att uppleva deras fantastiska julmarknad.


Ha det
Kenneth


foto: Christer o undertecknad

Inga kommentarer: