måndag 25 april 2011

Vad kul man kan ha


Vad kul man kan ha...

När man bilat in mot stan via Inre Ringvägen de senaste veckorna så har man möts av denna "trevliga" kuliss. Det är vid rondellen Inre Ringvägen och Trelleborgsvägen som detta vackra glasbullerskydd utgjort en lekplats för sådana som tydligen tycker att detta är kul.        


Svårt att se, för större bilder peka

Nu är det svårt att se på fotona men klicka på dem så förstoras dessa. Det handlar om c:a 10 till 15 rutor som krossats i tur och ordning. Det började för c:a en månad sedan gissar jag och det fortsätter med nya fönsterkross dag (natt) efter dag. 

Det är säkert kul om man inte har något innanför pannbenet vilket denna eller dessa fubbickar inte har. 


PRESS STOPP! IDAG 25.4.2011

Pildammsvägen idag (25.4.2011)  Peka för större bilder.

Varför inte leka med ankor istället? Mycket roligare. Om inte annat så kan man lära sig att räkna och kanske glädja folk men detta ordet finns säkert inte i glaskrossarnas vokabulär.




Malmö Konserthus lördagen 8 april



Malmö Symfoniorkester med Anders Eljas vid taktpinnen och radioikonen Kersti Adams Ray som ledsagare och med Amiralen trummisen Anders Hassgård i högsätet. Beatleskonsert inför fullsatt salong. En underbar kväll med bl.a. Sara Dawn Finer, Samuel Ljungblad plus några ytterligare fina vokalister. 

I rättvisans namn så var Anders Hassgård i gott sällskap med symfoniorkesterns kompgrupp.  


Malmö Arena 21 april

Det imponerande Stationstorget sammanbinder Arenan, Stationen och  Shoppingcentret (inviges hösten 2012). 
Otroligt vackert på kvällen med sin ljusmatta mot himlen


Malmö Arena och Ishockeylandskamp och uppladdning inför VM.
Sverige- Ryssland 2-4 inför 10.245 åskådare. Fantastiskt med tanke på att matchen spelades på skärtorsdagen och inte gällde mer än äran samt att matchen direktsändes på vanliga kanalen för en gångs skull. Tack Percy för Du fixade denna fantastiska arena åt oss. 




Här invigs Danspalatset Amiralen

Onsdagen den 13 april

Återinvigning av danspalatset med inbjudna gäster och en hel rad fina musiker på de tre scenerna. Däribland Amiralens Storband med sin nya läckra svarta dress med knallröda slipsar. http://www.amiralensstorband.se/


        Hannah Blixt 
      ny på jazzhimeln. 


Fick som barn en skiva med Monica Zetterlund av sin moder.  


Kanske inte konstigt att Monica Z är Hannahs stora förebild.  
Den stora scenen fylldes till bristnings gränsen när alla kvällens 29 musiker/artister intog denna i kvällens avslutande  happening till tonerna av rytmiska Pata Pata. 

Det är Etagegruppen som nu driver Amiralen och en eloge till Etagegruppens Rebecca Skoog som hade den goda smaken att engagera Amiralenbandet denna minnesvärda kväll.


Triple & Touch proffsiga ut i fingerspetsarna, höll trycket uppe. 

Sällan har jag sett Amiralenbandet
så uppspelta som denna dag 
(fr.o.m. repan på eftermiddagen) 
till föreställningens slut.  

Att Tripplarna och bandet trivdes tillsammans var inget att ta miste på.




Vill ni se fler bilder från denna kväll gå då in på Etagegruppens egen Amiralen hemsida: http://www.amiralenmalmo.se/



Vad jag missade

Harry Arnoldsällskapet firade sina 20 år med en påkostad konsert i Konsert-huset inför en fullsatt salong. Gäster: Victoria Tolstoy, Nisse Landgren och Roger Bergs Storband med sina tre vokalister Sara, Anna-Pauline och Lynette.

På tal om Roger Berg så kan jag berätta att jag nyligen lagt in en historisk
Videoinspelning av undertecknad från bandets första offentliga spelning i samband med Smyge Jazzfestival 2007. Roger har naturligtvis godkänt denna.

Jag kan också berätta att Rogers trumduell med Butch Miles i Konserthuset i Malmö december 2009 har nu setts att över 5000 besökare vilket därmed  är mitt mest besökta inslag.


Totalt så har mina Videoinslag setts av 35 000 besökare. Till detta kommer ytterligare över 12 000 som sett mina uppladdade filmer vilka har hämtas på nätet helt enligt vad som är tillåtet. Här finns många godbitar vågar jag lova.

Ni hittar allt på:  youtube.com/malmoearena


Vi hörs

Kenneth


För större bilder, peka på dem...

foton Kenneth Svensson  

Besök min fotoblogg:



Inga kommentarer: